Скалата вдигна мерника на Джо Байдън

Дуейн Джонсън обмисля политическа кариера

Скалата вдигна мерника на Джо Байдън | StandartNews.com

Дуейн Джонсън - Скалата призна, че не изключва идеята някой ден да се кандидатира за президент на САЩ. Единственото условие - хората да искат това.

"Бих помислил да се кандидатирам за президент в бъдеще, ако хората искат това. Наистина го мисля и по никакъв начин не се шегувам. Но това напълно зависи от народа", призна екшън звездата в интервю за USA Today.

Актьорът и преди е намеквал за потенциално политическо бъдеще. Намеците му дори бяха одобрени от феновете му. За първи път бившият кечист разкри намерението си да се кандидатира преди четири години. Тогава той искаше да свали Доналд Тръмп. Скалата не предприе никакви действия, но постигна целта си: на изборите миналата година Тръмп загуби от Джо Байдън.

"Наистина бях поразен. И това е толкова мотивиращо. Но мисля, че трябва да се замислим защо. Знаете ли, много хора искат да видят различно ръководство днес - но не просто различно, а по-добро лидерство, нали?", смята той.

"Мисля също, че през годините станах човек, с когото много хора се идентифицират: ставам рано сутрин, ходя на работа и прекарвам време с колегите си, грижа се за моето семейство. Обичам да се грижа за хората. И мисля, че такива неща наистина са близки до хората, особено днес", заяви Скалата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай