Синът на Румен Радев става пълнолетен. Луксозният подарък

Президентът му подари ново Ауди

Синът на Румен Радев става пълнолетен. Луксозният подарък | StandartNews.com

За пълнолетието си синът на президента Румен Радев - Георги, е получил от родителите си автомобил на немската марка Audi, с която се хвали и пред приятелите си в социалните мрежи, пише HotArena.

Неопитният за волана бъдещ абитуриент вече има зад гърба си едно регистрирано произшествие, което му се случи още в първите му седмици зад волана в края на миналата година. Георги бутнал леко друг автомобил, който пък се забил в трети. За щастие, нямало пострадали при инцидента.

Георги дружи предимно с футболисти и деца от заможни семейства и всички приятели в компанията му разполагали с луксозни автомобили. Макар да прекрати спортната си кариера още в зародиш, синът на президента продължава да се движи във футболните среди. Той изненадващо напусна младежкия отбор на ЦСКА, където имаше шанс да играе едва няколко месеца.

Причината за напускането му е неизвестна, но фактът, че не е бил поканен от друг отбор и не се е върнал в бившия си тим „Барокко спорт“, говори, че Георги се е отказал от спортните си амбиции. На пролет му предстои да бъде абитуриент и да кандидатства в университет, писа „Ретро“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай