Шокираща новина за Явор Бахаров! Промяната

Какво става с делото срещу актьора

Шокираща новина за Явор Бахаров! Промяната | StandartNews.com

Актьорът Явор Бахаров пак се измъкна сух след като бе спипан от органите на реда с цигара, съдържаща забранени вещества. Братът на Захари Бахаров не за първи път е хващан в нарушение, но все му се разминават решетките. 

Граждани изразиха публично несъгласието си от това звездата от сериала "Съни бийч" да се измъква всеки път, когато го хванат с наркотични вещества или да шофира след употреба на алкохол. 

Софийската районната прокуратура прекрати разследването срещу актьора Явор Бахаров за намерената у него цигара, съдържаща забранени вещества. Намереното количество наркотично вещество е съвсем малко и случаят е прекратен по маловажност, каза за БТА районният прокурор на София Невена Зартова.

Актьорът бе задържан и обвинен за открита у него марихуана. Това стана миналия декември. У Бахаров бяха намерени 0,3 грама марихуана. Захари Бахаров страда от лошия имидж на брат си, който за разлика от него се оказва доста недолюбван от хората и дори споделят, че им е антипатичен и в сериалите и филмите, в които участва.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай