Шок! Това ли е тайният син на крал Чарлз III

Новият монарх е отказал да си направи ДНК тест

Шок! Това ли е тайният син на крал Чарлз III | StandartNews.com

Австралиец от британски произход, който се смята за таен син на крал Чарлз III и съпругата му Камила, каза, че се е почувствал обиден, когато монархът е дал на Уилям титлата принц на Уелс, пише Daily Mail, цитиран от БГНЕС.

56-годишният Саймън Чарлз Дорани-Дей от Куинсланд твърди, че за него получаването на новата титла за сина на краля е било „като удар в лицето“. Мъжът също така обвини Чарлз III, че е отказал да си направи ДНК тест, за да потвърди бащинството.

„Той дава на Уилям такава титла, а къде е моят отговор? Къде е ДНК тестът? Ако не си ми баща, докажи го”, пише Саймън.

Според австралиеца той е осиновен от семейство, което е свързано с кралския двор, и е живял в Портсмут като дете. Той многократно е заявявал пред репортери, че баба му, която е работила в двора, е била убедена, че принц Чарлз и Камила са негови "тайни биологични родители". Когато е заченат, Чарлз е бил на 17, а Камила на 18 години.

Саймън претендира, че много прилича на крал Чарлз III и съпругата му и се опитва да получи ДНК тест от монарха. Австралиецът от британски произход твърди също, че е готов да предостави доказателства за твърденията си. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай