Шок! Хари и Меган с кръвна обида към Елизабет II

Говори бивш служител на кралицата

Шок! Хари и Меган с кръвна обида към Елизабет II | StandartNews.com

Бивш служител на кралица Елизабет II твърди, че принц Хари и Меган Маркъл са отхвърлили поканата на покойния монарх да отпразнуват първия рожден ден на принцеса Лилибет с нея, съобщава "Page Six".

"Дори на първия рожден ден на Лилибет кралицата не успя да види правнучка си", каза бившият лакей Пол Бърел пред "Mirror" в края на миналата седмица. "Видя я на предишния ден. Но на рождения ден кралицата бе подготвила торта за Лили. Но Хари и семейството му така и не се появиха." 

Херцогът и херцогинята на Съсекс се присъединиха към кралското семейство в празнуването на юбилея на покойната кралица през юни 2022 г. Що се отнася до рождения ден на принцеса Лилибет - Хари и Меган са отпразнували големия ден на дъщеря си с градинско парти във "Фрогмор Котидж"- първият им дом. Същия ден кралицата, трябваше да присъства на конно дерби в Съри, но бе принудена да откаже поради продължаващите си здравословни проблеми. Според думи на бившият лакей, Елизабет II е поканила Хари и Маркъл да отпразнуват правнучка й, но поканата е била пренебрегната, пише "Дир".

"На следващия ден тя попита дали биха искали да дойдат отново на чай", разказва още бившият служител на Бъкингамския дворец. "Никога не си казаха сбогом." По негови виждания кралицата е била "объркана" от факта, че Хари и Маркъл са решили да напуснат Лондон толкова бързо. "Тя бе лишена от ревност, гняв, завист. Бе много добра душа. Иска ми се светът да я познаваше така, както аз я познавах", допълва той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай