Понеделник,

Щерката на Джако с шокираща изповед

От: Агенция Стандарт -
Щерката на Джако с шокираща изповед
A
A
A

Парис Джаксън сподели за неща от живота си, припомняйки си нейното уникално детство и прехода й през годините към превръщане в жената, която е днес. Щерката на Джако искрено се довери в последното предаване „Red Red Talk Talk“ на Джейда Пинкет Смит. Интервюто не е направено от съпругата на Уил Смит, а от дъщеря му Уилоу (20), която е близка с дъщерята на Майкъл Джексън. И двете имат много общи неща: известни родители и познати по целия свят, или дори подобна любов към музиката и модата. Както посочиха, Парис Джаксън и Уилоу Смит също са бисексуални.

Относно сексуалността си Парис Джаксън призна, че не е получила цялото разбиране, на което се е надявала, от семейството. Привърженици на Свидетели на Йехова, кланът Джаксън са „много религиозни и хомосексуалността е малко табу, те не обичат да говорят за това, това всъщност не се приема“, каза тя. „Стигнах до момент, в който ги уважавам, обичам ги, уважавам техните вярвания, тяхната религия. Но това би означавало да оставят настрана своята култура и религия. Това, което хората мислят за мен, не е мой проблем“, добави тя, разкривайки, че понякога се чувства „сама и отхвърлена“. Това, което има значение за нея днес, продължава тя, е да бъде напълно себе си и „щастлива“.

По време на това интервю Парис Джаксън също говори за миналите си здравословни проблеми. Като тийнейджърка се е опитвала няколко пъти да сложи край на живота си. „Какво мислите, че е причинило тази емоционална спирала?“, Попита Уилоу. „По малко от всичко. Не знаейки коя съм, като младо момиче, преминаващо през пубертета, много неща, свързани с моето положение. Напрежението беше голямо и бях в депресия “, обясни тя. „Имаше моменти, когато съжалявах. Друг път не. Бях разстроена, че не се получаваше. Но години по-късно мога да кажа, че съм много благодарна, че не успях. Нещата се подобриха“, заключи тя, пише БГНЕС.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички