Съдбовно пълнолуние за 3 зодии, какво ги чака

Пълнолунието на 7 март ще е под знака Дева

Съдбовно пълнолуние за 3 зодии, какво ги чака | StandartNews.com

Пълнолунието на 7 март ще е под знака Дева и обещава сбъдване на мечтите на 3 зодии. Звездите подготвят за тях много положителни промени в различни сфери от живота им. Но най-голямата изненада, която ги очаква, е свързана със сбъдване на мечтите им.

Първата зодия в списъка с най-големите щастливци на пълнолунието на 7 март е Лъвът. Представителите на този знак ще се превърнат в галеници на съдбата. Те ще успят бързо да приключат старите си проекти и да започнете работа по напълно нови, които ще им донесат солидни приходи. 

Лъвовете ще могат да сбъднат своя мечта, свързана с приключения – пътуване, ваканция или смяна на работа. Те не трябва да пренебрегват интуицията си, когато вземат важни решения. Много от пречките, които досега са били пред тях, ще изчезнат след пълнолунието на 7 март. 

Везните също попадат в списъка на най-късметлийските зодии. Идва момент, в който те ще трябва да се погрижат за себе си. Най-после ще могат да се заемат с това, което наистина им харесва. След 7 март ги очакват забележими промени в много от аспекти на живота им - нова работа или повишение, предложение за брак или срещата на нова любов. 

Пълнолунието ще донесе положителни промени и в живота на Рибите, пише actualno.com. Струва си да отделят време за личния си живот. Мечтата им да открият сродната си душа най-после ще стане реалност.

Под влияние на пълнолунието на 7 март големите промени в живота на Рибите ще продължат и през следващия месец. На пръв поглед за тях случващото се може да изглежда стряскащо, но с течение на времето те ще разберат, че е точно това, от което имат нужда. Звездите ще бъдат на тяхна страна, така че не трябва да се страхуват. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай