Салма Хайек - с едни гърди напред

Салма Хайек винаги подчертава, че всичко по нея е естествено

Салма Хайек - с едни гърди напред | StandartNews.com

Българките са на 20-о място в света сред жените с най-пищни бюстове

Класираха най-знаменитите естествени деколтета на Холивуд

Жителите на коя страна притежават най-пищните бюстове. Според изследването на британски учени, оповестено преди дни, водачи в листата са американките. Учени са изследвали 400 000 представителки на нежния пол от 108 страни, за да стигнат до заключението, че пък филипинките са най-зле, съобщава в. "Дейли телеграф". Канадките, ирландките, полякините и британките също се представят достойно, като заемат от второ до шесто място. Трети са американките от неевропеидна раса. Българките са на 20-о място, румънките - на 36-о, а рускините на 40-о. На дъното на класацията преди филипинките са жените от Малайзия, Бангладеш, Самоа, Соломоновите острови, Тайван, Виетнам. Кои обаче да най-пищните деколтета на Холивуд, които предизвикват завистта на всички млади дами в света. Lenta.ru направи подобна класация. Задължително трябва да се отбележи, че там няма тунинговани, бременни или кърмачки.

Салма Хайек е отличничката в това престижно мерене. За актрисата с мексиканско-американски произход се смята, че има внушителен бюст, който е превърнала в най-силния коз на своята външност. Тя винаги го подчертава с дълбоки деколтета. Често прибягва до трик "асансьор", като поставя повдигащи подложки. Хайек винаги е държала да се знае, че бюстът й е естествен -ген и наследство.

За първи път зрителите видяха Холи Бери като секссимвол пред 2002 г., когато се появи във филма "Умри, но не сега" в ролята на приятелка на Джеймс Бонд. В една от сцените тя излиза от морето в оранжев бански. Едва тогава всички обърнаха внимание, че фигурата на афроамериканката има формата на идеален пясъчен часовник, а нейните гърди съответстват на всички канони за привлекателност.

Скарлет Йохансон нееднократно е удостоявана със званието "най-сексуалната жена в света". Бюстът на 31-годишната звезда също е натурален. "Аз никога не съм си правила операция на гърдите. Ако трябва на някого да благодаря за бюста си, това са родителите ми", отсича Йоансон.

София Вергара има издължена и стройна фигура, достойна да украсява музея на Мадам Тюсо. Американската актриса от колумбийски произход цени своите пищни релефи, но понякога завижда на жените със скромни форми. "Гърдите ми отвориха много врати. Но понякога аз виждам Жизел Бюдхен по потник и без сутиен и си мисля Ако аз се облека така, ще изглеждам като бременна или тлъста стриптийзьорка", откровена е актрисата.

В интервю за списание "GQ" Кати Пери признава, че в тийнейджърските си години е искала гърдите й да растат и те са били предмет на безпокойство. "Веднъж, когато бях на 11 години, се помолих: Господи, дай ми гърди, така че когато лежа по гръб, да не мога видя краката си. Бог чу молитвите ми", доволна е певицата.

Кели Брук, Моника Белучи, София Лорен, Ева Мендес, Джесика Симпсън са все дами, които се славят със своите естествени големини и красоти. В модните среди неотдавна се появи и една знойна мацка, която май ще детронира Наоми Кембъл. Тя е почти копие на черната пантера, но доста по-млада. 33-годишната Лирис Крост според мнозина има ужасяваща прилика с Наоми, а единственото, което ги различава, е по-пищните форми на втората. Точно това в началото карало модните агенции да не спират поглед на пухкавата красавица. Но напоследък тя е все по-търсена. Лирис участва в различни рекламни фотосесии, появява се в клипове и става все по-популярна в социалните мрежи.

Само в Инстаграм може да се похвали с почти 22 000 последователи. Дали пък съвсем скоро светът няма да си има нова "черна пантера"?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай