Рашков задържан за притежание и разпространение на наркотици

Рашков задържан за притежание и разпространение на наркотици | StandartNews.com

Пловдив. Кирил Рашков е задържан за 24 часа по Закона за ДАНС за съпричастност към притежание и разпространение на наркотици, съобщи на специална пресконференция тази вечер окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов.

Операцията е на териториална дирекция „Национална сигурност" – Пловдив и Окръжна Прокуратура по водено досъдебно производство, информира Фокус.

Утре ще бъде преценено какви обвинения ще бъдат повдигнати спрямо Кирил Рашков. Претърсвания и изземвания продължават и в момента. Във вторник са били повдигнати обвинения на други трима български граждани, които са задържани под стража за 72 часа за притежание и разпространение на наркотици. При претърсвания у тях са били открити 2,700 кг амфетамин, както и консумативи за производство на наркотика. Открити са също и огнестрелни оръжия, както и боеприпаси за тях. Кирил Рашков е задържан за съпричастност към деянията на обвинените вече лиц, които са от Асеновград и Пловдив.

По-рано в четвъртък, полицаи с маски на лицата претърсиха автомобила на цар Киро. След това спецполицаите влязоха и в хотела на Рашков и го изведоха с белезници на ръцете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай