Рачков успя! Събра свекървата и снахата

Анита и майката на актьора са изкарали празниците под един покрив

Рачков успя! Събра свекървата и снахата | StandartNews.com

Димитър Рачков най-накрая успя да придума майка си да приеме в семейството новата му жена – плеймейтката Анита Димитрова. Двете дами са изкарали празниците под един покрив, пише „Уикенд”. Те са се събрали в тузарската къща на актьора в Твърдица, където е била цялата рода на звездата. С тях е бил и синът на Рачков – Митко-младши, който е празнувал заедно с младата си мащеха вместо с майка си – сценаристката Христина Апостолова, и актуалната й половинка – продуцентът Евтим Милошев.

Домът на Рачков в Твърдица се е пръскал от хора по празниците. Звездата обикновено ползва къщата само за почивка, а постоянното присъствие там е на неговата майка – Станка. Само че специално за Коледа са били поканени близки и роднини и иначе просторната сградата се е препълнила почти като дядовата ръкавичка. Най-важната гостенка е била русокосата Анита Димитрова – жената, която вече две години и половина топли леглото на родния комик. Това става ясно от видео, публикувано в социалните мрежи от самия актьор. От него се вижда как къщата свети като коледна елха, украсена със стотици лампички, като в същото време в двора има и истинска жива елха, която също е пищно осветена. Край дървото се са редили доста деца, включително Митко-младши. Вижда се и майката на Рачков, както и близък план на женска ръка с дълги червени нокти, която държи пръчка бенгалски огън. Това най-вероятно е ръката на Анита. Няколко секунди по-късно идва и доказателството, че плеймейтката е била в къщата в Твърдица. Видеото показва кадри от вътрешността на сградата – Митко-младши се е разположил на дивана, а в прозореца зад него се забелязва отражението на Анита, която го снима с телефон.

Говори се, че съвсем доскоро майката на Рачков упорито е отказвала да остава под един покрив с актуалната половинка на сина си. Възрастната дама била стресирана от скандалния имидж на моделката, прочула се със своите голи снимки. Тя обаче се притеснявала много повече от разликата във възрастта между блондинката и сина й – цели 27 години. Баба Станка била убедена, че такова младо момиче може единствено да търси слава и пари от нейния заможен син. С времето обаче започнала да свиква с мисълта за младата снаха и може би, за да докаже, че по Коледа стават чудеса, най-накрая кандисала да седне на една маса с нея.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай