Променят маршрута на 3 автобуса в столицата

Променят маршрута на 3 автобуса в столицата | StandartNews.com

София. Маршрутът на автобуси 413, 76 и 314 временно ще бъде променен в район „Младост", съобщиха от пресцентъра на Столична община. Движението ще се извършва по ул. „Атанас Москов" и ул. „Свето Преображение".

Автобусите по линия 305 ще се движат по ул. „Ф.Аврамов" направо, по бул. „Ал.Малинов" и по маршрута си, автобусите по линия 4 ще се движат по „Св.Преображение" надясно по ул. „Ф.Аврамов" и „Св.Киприян", а автобусите по линия 76 ще се движат по ул. „Атанас Москов", ул. „Св.Преображение" и ул. „Св.Киприян".

От утре, 1 април, започва рехабилитацията на бул. „Цариградско шосе" по мостовото съоръжение над бул. „Д-р Г. М. Димитров". Движението на превозни средства в ремонтирания участък ще се извършва двупосочно само в едното пътно платно на булеварда.

От 1 април до 15 май 2014 г. включително се забранява влизането на превозни средства по южното пътно платно на бул. „Цариградско шосе" при бул. „Д-р Г. М. Димитров". Движението на пътни превозни средства ще се извършва двупосочно в северното пътно платно на бул. „Цариградско шосе" в същия участък.

От 16.05.2014 г. до 25.06.2014 г. включително ще бъде забранено влизането на превозни средства по северното пътно платно на бул. „Цариградско шосе" при бул. „Д-р Г. М. Димитров". Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в ремонтираното южното пътно платно на бул. „Цариградсто шосе" в същия участък.
Временната организация на движението се въвежда във връзка с рехабилитация на бул. „Цариградско шосе" от надлез над бул. „Г.М.Димитров" до надлез над бул. „Александър Малинов", включително прилежащите съоръжения, която е част от капиталовата програма за ремонт на пътна инфраструктура на София.

Столична община е уведомила за предстоящия ремонт и временна организация на движението Министерство на здравеопазването, Спешна медицинска помощ, КАТ, Столична дирекция на вътрешните работи. По настояване на кмета на София Йорданка Фандъкова на обекта ще се работи с удължено работно време включително в почивните дни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай