Плачете обожатели! Старата познайница на Папи Ханс

Ето я  и нея

Плачете обожатели! Старата познайница на Папи Ханс | StandartNews.com

Анна- Мария Конова заяви в предаването "Събуди се" , че направо не знае от кога не се е виждала с Папи Ханс. Със сигурност от последната им среща са минали години.

Певецът пък веднага реши да разсея съмненията и разясни за зрителите, че двамата са били съученици. Те са завършили в един випуск Руското училище в София.

Папи Ханс разказа, че тогава той е бил просто момче от “Б" клас, а Анна-Мария призна, че не помни дори коя е била нейната паралелка. Но пък със сигурност помни него.

Дали освен закачки е имало и нещо друго между двамата, така и не стана ясно. Водещата и поп звездата обаче демонстрираха обща гледна точка по актуалните обществени проблеми.

Конова специално попита изпълнителят на “Кекс" какво мисли за вълната от недоволство и гражданска активност против насилието. Папи Ханс обясни, че е доволен от надигането на обществото и самия той се е влючил в протестите.

“Като излезеш в чужбина, първото нещо, което изчезва от погледите на хората, е агресията. У нас още я има, защото сме бедна държава. В началото на демокрацията парите бяха в определени хора и всички искаха да приличат на тях", разсъждава по темата той.

Папи Ханс разказа, че по времето, когато са били съученици с Анна-Мария, на няколко пъти е ставал свидетелство на мутренско поведение.

Негов приятел на 17 години е бил нарочен пред клуб пред очите на приятелката си. Друг пък е бил нападнат от охранител.

По ирония на обстоятелствата, Папи Ханс наскоро също станал обект на агресия от страна на охранител. “Охраната тръгна да ме напада", сподели той за ситуация зад сцената на скорошна изява.

Гард на сцената се опитал да го изгони, въпреки обяснението, че той е една от звездите на концерта. Наложило се организаторите да обяснят кой е Папи Ханс и след това охранителят изчезнал, пише "Блиц".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай