Петел срещу глиган на дуел във Фермата

Дуелът между тях ще се помни дълго

Петел срещу глиган на дуел във Фермата | StandartNews.com

Петел срещу глиган излизат тази вечер на арената във Фермата за дуел, който според продукцията ще се помни дълго време. Гвардеецът Калоян бе избран от бай Анго за опонент в битките. Те ще са тежко силови. Калоян изненада всички като сложи 5 точки на Алманаха, явно убеден, че до пета битка няма да се стигне.

Бай Анго не се плаши от работа. Досега той показа, че е идеалният работяга - грижи се със сърце и душа за обора и животните. Според визитката му Ангел Тенев е на 41 години, от с. Караджалово, собственик на транспортна фирма. Носи добродетелите на старото време, почита българските традиции и обичаи. Отговаря на името си, близките му го наричат „душа  човек“. Като типичен мъж от село е и изкусен майстор на домашните мезета и ракия.

Определя се като щастливец, въпреки преживените нещастия. Погребал е едното си дете. По-късно жена му го предала като му изневерила с приятел. Всичко преживяно обаче не го е озлобило, а го е направило по-силен и по-мъдър.

Битовото ежедневие на Ангел е много сходно с условията във „Фермата“. В шоуто той иска да покаже, че все още има потомци на коравите българи, които не ги е страх да изцапат ръцете си и не са зависими от съвременните удобства.

На другия полюс е Калоян. Той и приятелят му – пилота Петър, са определяни като младите горди петлета на Фермата, които вечно са „на власт” в ръководството на стопанството. Според визитката му Калоян Донков е на 28 години, от село Кокаляне. Командир на взвод към Националната гвардейска част. Мъж на реда и честта. Обича страната ни и носи добродетелите на своите предци. Възпитан е в уважение към по-възрастните. Вярва, че човек не трябва да повишава глас на онези, които са го учили да говори. 

Гордее се със службата си и определя гвардията като свое второ семейство. Има брат-близнак, също гвардеец. Онова, което най-много липсва на Калоян, е любовта. Мечтае за свое семейство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай