"Пайнер" остана без Емилия

Певицата е в напреднала бременност

"Пайнер" остана без Емилия | StandartNews.com

"С "Пайнер" и семейство Димитрови извървяхме дълъг път заедно и си бяхме взаимно  полезни, но през последните години сама контролирам, планирам и сбъдвам проектите си. Занапред предпочитам да продължа пътя си сама и за да спра всякакви спекулации, предвид моето решение, ви уверявам, че нашите взаимоотношения остават все така добри. Благодаря за всичките години съвместна работа! Продължавам да работя усилено по предстоящите ми цели и нямам търпение да ги споделя с вас, както и истинската причина за отсъствието ми от всякакви публични изяви". Това написа в Инстаграм фолкзвездата Емилия - така 39-годишната изпълнителка намекна, че отсъства от сцената не заради болест, а заради най-важното събитие за всяка жена. 

Певицата се омъжи през 2018 г. за Жорж Башур, който вече има едно дете, а тя има две от екссъпруга си Коко Динев - Иван и Мира. Според близките на певицата, тя вече е бременна в пети месец.  

Емилия не се появи и на поклонението на Денис Теофиков, с когото първа направи дует и бяха много близки. "Почти не излизам от вкъщи. Със семейството си стоим у дома предвид коронавирусната пандемия. Здравословно се чувствам добре, но като на всеки човек не ми харесва тази ситуация - свободата ми е ограничена. С нетърпение чакам всичко да отмине", разкрива Емилия, която трябва да роди до края на годината.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай