Павел изплю камъчето за раздялата с Венци Венц

В какви отношения са музикантите към днешна дата

Павел изплю камъчето за раздялата с Венци Венц | StandartNews.com

Хитовият дует Павел и Венци Венц е вече в историята, но така и не стана ясна причината да се стигне до този край и да разочароват толкова много почитатели. Сега ще градят самостоятелни кариери, но със сигурност ще им е по-трудно. 

Най-накрая Павел реши да изплюе камъчето и да каже защо са взели това решение с колегата му и в какви отношения са към днешна дата. 

“Дължа едно обяснение на почитателите на дуета и на всички симпатизанти на музиката, която подарихме през последните 10 години, защото като че ли не беше дадено категорично такова.

Просто музиката вече я нямаше помежду ни. Но аз се радвам, даже малко се гордея и с двама ни, че имахме емоционалната интелигентност да приемем този факт, да си стиснем ръцете и да си пожелаем успех. Явно чуваме в момента музиката си различно и това не е нещо лошо”, каза изпълнителят в свое интервю. 

Новата му песен „3 поне”, с която дава старт на самостоятелната си кариера, показва музиканта в нова светлина.

Павел споделя, че вредните навици са вече зад гърба му. Сега той спортува, храни се здравословно, спи достатъчно и всичко това му помага да взема трудните решения много по-лесно. Подчертава, че предстоят още хубави музикални изненади от него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай