Четвъртък,

Парите подминават една зодия, късметът - друга

От: СТАНДАРТ -
2492
Парите подминават една зодия, късметът - друга
A
A
A

Интересен ден очаква зодиите днес, на празника на виното и любовта. Една зодия няма да получи парите, които е очаквала, затова трябва много внимателно да харчи наличните си средства. За друга късметът в деловите отношения ще мине покрай нея, но в личен план я чакат изненади

Какво още вещаят звездите за днес, вижте дневния си хороскоп, представен от Марица.бг

ОВЕН - Много динамичен и благоприятен ден, пълен с вдъхновения и големи възможности. Приятни събития и добри новини ще ви съпътстват през целия ден, а няма да липсват и интересни предложения. Отделете време и  за почивка. Малко разходка или кратко пътуване ще ви помогнат да реанимирате.

ТЕЛЕЦ - Забързан ден. Имате много за вършене и едва ли ще можете да се концентрирате само върху едно нещо. Придържането към план, който сте направили по-рано, също ще бъде предизвикателство. Често някой ще се нуждае от помощ и вие трябва да отложите собствените си дела, за да се отзовете.

БЛИЗНАЦИ - Денят ще бъде интересен. Ще се появят нови идеи и планове, които ще искате да реализирате веднага. Готови сте за смели експерименти, лесно ще поемате рискове и няма да съжалявате, ако нещата не вървят добре. Упоритостта и постоянството все още ви позволяват да постигнете успех.

РАК - Денят ще започне напрегнато. Всяко малко нещо може да наруши хармонията и да ви попречи да се съсредоточите. Добре е, ако наблизо има човек, който е готов да ви подкрепи или да ви даде разумен съвет. Следобедът ще е много по-спокоен и подходящ за  вършене на приятни неща.

ЛЪВ- Денят ще е натоварен, пълен със срещи и разговори. Струва си да се съсредоточите върху неща, които интересуват не само вас, но и тези около вас. Това е подходящият ден да се обедините с тези, които споделят вашите интереси. Няма да получите парите, които очаквате, така че, внимавайте с харченето.

ДЕВА - Не се доверявайте на първото впечатление. Често, за да разберете дадена ситуация, трябва да проведете истинско разследване, да говорите с различни хора и да получите информация от няколко източника. Всичко това ще изисква търпение. За щастие, имате достатъчно от него.

ВЕЗНИ - Вие сте енергични и решителни, готови да преодолеете всички препятствия и да работите усилено, за да постигнете важни цели. Не всичко ще е лесно, но е малко вероятно да се откажете от плановете си, когато се сблъскате с трудности. Можете да се върнете към стари проекти, изпълнени със смели идеи.

СКОРПИОН - Малко вероятно е всичко да се получи добре от само себе си и да постигнете голям успех благодарение на късмета или случайността. Днес ще трябва да работите усилено. Но резултатът ще бъде много по-добър, отколкото може да се очаква. Общуването с близки хора ще изисква деликатност и търпение.

СТРЕЛЕЦ - Опитайте се да погледнете реално на нещата и обективно да оцените възможностите си днес. Понякога ще възникват разногласия както на работното място, така и у дома. Най-вероятно ще трябва да направите малки отстъпки, за да запазите мира. За следобеда не бива да планирате нищо трудно или досадно.

КОЗИРОГ - Не всичко е толкова просто, колкото бихме искали, но денят едва ли ще донесе неразрешими проблеми. Основното нещо е да не падате духом. Бързо взетите решения рядко ще са правилни. Много от вас ще получат и необходимата им помощ. Възползвайте се от отличните съвети и подкрепата в трудни моменти.

ВОДОЛЕЙ - Не бързайте. Днес е важно да запазите самообладание и да не казвате нищо прибързано. Избягвайте спорове и конфликти. Бизнес отношенията могат да бъдат предизвикателство. Не пропускайте възможността да се срещнете със стари познати. Комуникацията с тях ще ви вдъхнови и ободри.

РИБИ - Фокусирайте се върху работата. Възможно е да възникнат въпроси, които да изискват незабавно решение. Дългите разговори не само ще ви отнемат време, но и ще ви разсейват. Следобед е по-добре да не предприемате нищо важно и да не взимате решения, които могат да имат сериозни последици.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички