Памела съди бившия, той вади мръснишки SMS-и

Памела съди бившия, той вади мръснишки SMS-и   | StandartNews.com

Мокрият сън на няколко поколения Памела Андерсън се появи с къса пола в съда вчера по делото срещу бившия й съпруг Рик Саломон, с който се развеждаха два пъти и разделяха още безброй. Пам се опитва да издейства ограничителна заповед срещу мачото, но делото беше отложено за следващия месец.

Спасителката от плажа се появи с двама гардове, обяснявайки, че се страхува от Рик. Пам сподели, че сексът с бившия не бил нищо особено и той се умилквал около нея само заради славата. Рик, известен играч на покер, е далеч по-прочут като гадже на звезди. Преди Пам той омота Шанън Дохърти и Парис Хилтън, като с последната си спретнаха секс касета.

Рик изхвърча от съда като куршум, но все пак намери време да захапе Памела. Той сподели, че е получил само преди 3 седмици мръснишки съобщения от сексбомбата. Не е опитвал да я изнудва, а просто пратил някои от тях на приятели като доказателство, че не той е преследвачът. Съдържанието им било като с порно драма. "Искам да сложиш в мен огромната си бата", гласяло едно от тях. Другите били още по-неприлични. Обяснения в любов също не липсвали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай