Пъб със семейни оферти за апокалипсиса

Галактическият стопаджия вдъхновил управителя

Пъб със семейни оферти за апокалипсиса | StandartNews.com

Стара Загора. Казанлъшки пъб не приема резервации за новогодишни и коледни партита на фаталния 21 декември, а ще посреща само семейства, решили да се почерпят за свършека на вселената. Това разкрива пред местен електронен сайт управителят на заведението Атанас Атанасов.

Оригиналната идея му подсказал култовият роман на Дъглас Адамс „Пътеводител на галактическия стопаджия”. Ресторантьорът е негов върл фен  и колекционира всичко излязло изпод перото на английския писател. Както е известно, една от атракциите в него ресторантът на края на вселената, който по-късно става заглавие и на една книгите на мъдрата шегаджийска поредица. Тук клиентите преминават в друго измерение във вихъра на Големия взрив, който всяка вечер ражда нова вселена. И така до истинския свършек на света, който все не идва.

Всички останали кръчми в Града на розите във фаталната според някои вечер на 21 декември щели де се пукат по шефовете от клиенти. „В повечето ресторанти местата са резервирани за банкети на фирми, компании, политически партии още преди 3-4 месеца”, потриват доволно ръце ресторантьорите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай