Орлин Павлов за пенсиите: Не стигат за нищо

Родителите ми не могат да се справят без нас, заяви актьорът

Орлин Павлов за пенсиите: Не стигат за нищо | StandartNews.com

Орлин Павлов е финасова опора на родителите си, тъй като пенсиите им са общо 390 лева.

"Те се опитват да се справят, но без нас това няма как да се случи. Тези пари не стигат за нищо. Майка ми помага и в грижите за Елизабет, както и за моята баба Иванка, която е на 94 години и ме е гледала като малък", разкри Орлин, когото гледаме в новия сезон на "Пътят на честта".

Певецът получил ролята в поредицата след кастинг, на който го поканил продуцентът Александър Христов.

"Скоро завърших и снимките на продължението на филма на Ники Илиев "Завръщане" 2. Там главната роля е на Сашо Кадиев, а аз си партнирам великолепно с Диляна Попова", разказва Орлин. В лентата той играе ролята на пилот - нещо, което е в кръвта му по дядова линия. "Моят дядо ген. Павел Павлов загива в бой, докато защитава небето над София през Втората световна война. Може да се каже, че произхождам от героичен род", споделя певецът.

Когато се върне изморен от професионални ангажименти, за Павлов най-щастливият миг е усмивката на дъщеря му, както и думите на баба му Иванка. "Тя е най-големият ми фен. Слага апаратчето и ме гледа в сериала. Майка ми всеки ден е при нея. А Бети, дъщеря ми, много се радва като ме види на екрана, скача и вика името ми", щастлив е татко Орлин, пише столичен ежедневник. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай