Сряда,

Обрат в лечението на Сашка Васева. Добре ли е?

От: Агенция Стандарт -
24622
Обрат в лечението на Сашка Васева. Добре ли е?
A
A
A

"Ще махат тумора на Сашка на три пъти, може да се наложи на 4. Засега не можем да кажем точно кога, защото, както казах преди дни - тъкмо я закрепиха, и после леко се влошиха нещата, та трябва да изчакаме. Всеки ден е решаващ. Когато е по-добре веднага ще се съберат докторите на консилиум да решават съдбата й".

Това сподели пред „България Днес“ съпругът на Сашка Васева Христо Бакърджиев. Певицата вече мина една интервенция. Притесненията на докторите е, че туморът е колкото яйце и трябва поетапно да се маха, като се наблюдава как ще реагира певицата, тъй като може да се засегнат определени нервни окончания. Не може от раз всичко да приключи. Освен това се боим да не се получат възпаления, каза още Бакърджиев.

Той по цял ден е до нея, която е доста отслабнала и останала почти без сили. Сега търсят средства, които да покрият цялото лечение на изпълнителката. " За мое съжаление хората които ни бяха доста близки през годините не се отзоваха на молбата ни за помощ Аз виждам всеки човек, който е дал и левче за Сашка, защото застава с името си. Слави Трифонов също не е от тези дето ни помогнаха. Сашка страдаше, когато той правеше скечове с нея, но както се казва кой съм аз, че да съдя този или онзи“. Бакърджиев уточни, че е много благодарен на журналистката Петя Дикова, която единствена от известните е превеела сума да помогне на Сашка.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com