Обама залага на Blackberry

Обама залага на Blackberry | StandartNews.com

Вашингтон. Най-популярните американски политици в Twitter използват смартфоните си, за да пускат съобщения в социалната мрежа. Това дава възможност лесно да се разбере какви са техните предпочитания за марка, става ясно на businessinsider.com.

От общо 23-ма лидери във Вашингтон 17 избират Blackberry, а 6 - iPhone. Смартфоните с операционна система Android нямат нито един представител в класацията.

Президентът Барак Обама е един от многото американски лидери, които залагат на Blackberry. На същия смартфон се доверява и лидерът на партията му в Конгреса Нанси Пелоси.

Независимият сенатор от Кънектикът Джо Либерман също ползва този мобилен телефон. Сред известните републиканци, предпочитащи Blackberry, е Гейбриъл Гифърдс. През януари тя беше простреляна в главата от 22-годишен психично болен младеж.

Фенове на iPhone са губернаторите на Калифорния Джери Браун и на Ню Джърси - Крис Кристи. Конгресмените от Републиканската партия Джаред Полис и Тед Дойч също ползват тази марка. Продуктът на Apple е фаворит и на сенатора Роб Портман.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай