Ще има ли нов член в семейството на Софи Маринова

Синът на певицата ще се жени

Ще има ли нов член в семейството на Софи Маринова | StandartNews.com

Синът на Софи Маринова ще се жени за прекрасната Мария.

Изпълнителката в момента се пече на един от плажовете в Несебър с гиздавата си снаха. Мария Лалева и синът на певицата Лоренцо планират сватба за догодина, а през това време годеницата е плътно със семейството на Софито. Маринова сподели в нета как тъпче снахата с различни лакомства, защото иска тя да я дари със "златно внуче". 

"Сладка снахичка за сладко внуче", обяви Софи под фотоси, на които всички си пийват коктейли на плажа. Само няколко дни преди участието си в дискотека в Несебър Маринова заведе Мария на брега на морето да се повеселят по женски. Коктейли, шапки на "Диор" и майчински кокчета обраха лаврите в профила на фолкдивата. Младата булка е засмяна до уши в компанията на известната си свекърва. Другите усмихнати мами не са известни, но най-вероятно именно певицата забавлява женската компания. От устата на Маринова освен невероятен глас често извират и незабравими лафове и бисери.

Макар Лоренцо съвсем наскоро да сподели снимки на годеницата си, майка му няма задръжки и пуска фотос след фотос заедно със снахата. На тях двете изглеждат като близки приятелки.

Лоренцо и Мария се залюбват още в училище, дори седят на един чин. Двамата са изключително близки, а тази година синът на Софка предложи брак на гаджето си и Мария прие. Подробности за сватбата още няма, освен че тържеството ще се състои през март догодина, пише HotArena.net.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай