Нина Добрев показа новото си гадже

Нина Добрев показа новото си гадже | StandartNews.com

Българката и Остин не се отделят един от друг

Благодарение на любовта, Нина Добрев превъзмогна налегналата я депресия покрай приключилото й участие в "Дневниците на вампира".

Медиите отвъд океана докладват, че българката, която се води канадска актриса, се радва на най-хубавия миг от живота си. Тя се появи тези дни с новото си гадже Остин Стоуел и двамата се държаха за ръце. Според запознати Нина вече е преживяла и раздялата си с Йън Съмърхолдър, с когото имаха страстна връзка. Остин имаше епизодична роля на барабанист в "Камшичен удар" - филм с няколко номинации на тазгодишните Оскари. Нина и Остин са заедно от няколко седмици, но не могат да се отделят един от друг. Последно бяха изловени на вечеря и късно кино. Остин я наричал "бейби" и нежно я прегръщал.

Нина не искаше да излиза с други мъже след раздялата с Йън, но покрай приятелката си Селена Гомес срещнала Остин и усетила пеперуди в стомаха. "Селена и Остин снимаха заедно In Dubious Battle в Атланта и тя непрекъснато му говореше колко прекрасна и талантлива е Нина", заяви близък до младата дама. Нина и Остин се сближили още от януари, но чак сега станали гаджета. На бебешко парти в Холивуд преди седмица Нина представила Остин като новия си приятел. През цялото време изглеждали щастливи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай