Никол направи кейк за Гришо

Никол направи кейк за Гришо | StandartNews.com

Попдивата Никол Шерцингер се разголи в кухнята. Вероятно, за да зарадва новия си възлюбен Григор Димитров, предаде sporta.bg. Сексбомбата постна на страницата си в една от социалните мрежи снимка как вади кейк от печката.
На фотоса тя е с дълбоко деколте, боса и с безйболна шапка. Под фотото Никол написа: "Пренесено парче от Хавай с мен в Ел Ей"

За минутки бившето гадже на Люис Хамилтън събра 20 000 харесвания и стотици коментари. Няколко българи също не пропуснаха да се изявят под поста й. "Това за Гришо ли го готви" и "А така, готви на Гришката" са само част от коментарите на родни фенове на певицата.

Наскоро таблоидите гръмнаха, че Гришо и Никол са гаджета. Хасковлията дори пропуснал "Купа Дейвис" заради обещан романтичен уикенд с красавицата. Докато си беше у нас, тенисистът се опита да опровергае мълвата. Той уточни, че се познава с Никол и са излизали няколко пъти, но само като приятели. С което само наля вода в мелницата на клюкарите. Че кой мъж просто излиза с момиче, което е мокър сън на милиони по света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай