Турбо селяния! Какво се случва в "Ергенът"

“Гадина мръсна ниедна!” - такива реплики чуха зрителите

Турбо селяния! Какво се случва в "Ергенът" | StandartNews.com

“Което не става с бой, става с много бой. И това не е агресия!”, “Гадина мръсна ниедна!” - такива реплики чуха зрителите на “Ергенът”. В романтичното риалити участничките развързаха езиците си и се обиждаха с очевидна злоба и агресия.

Нещо повече, една участничка - Теодора, издърпа косата на друга - Мони, напълно съзнателно. В отговор Мони я удари с чаша. bTV не показа кадри от физическия сблъсък, но в кадър се чу силен писък. Участничките в конфликта сами разказаха за боя зад кадър.

В дъното на враждата пък е дръзка кражба - някой е откраднал електронната везна на Мони. Тя е убедена, че това е някой от групичката на Елисавета, Габриела и Теодора. Те пък смятат, че нейното твърдение е такава тежка клевета, че отговорът с физическо насилие е оправдан.

Двете разказаха ситуацията и пред специалния гост на Евгени - звездата от първия сезон на “Ергенът” Алекс. В качеството си на психолог, тя обясни на Мони и Теодора, че не са за това в предаването. Евгени пък напусна разочарован срещата.

Засега няма знаци, че продукцията на bTV санкционира физическата агресия между участниците в “Ергенът”. Като паралел може да се посочи, че в друго риалити - “Фермата”, имаше изгонен участник заради това, че тупна по рамото участничка с пушка за пейнтбол.

В крайна сметка се разбра, че Габриела е скрила везната на Мони, по нейни думи - “да се гаврим с нея, да си правим майтапчета”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай