Червените в сладка битка на живот и смърт в Hell’s Kitchen

Готвачите писаха рецепти на футболния терен и ги изпълняваха в кухнята

Червените в сладка битка на живот и смърт в Hell’s Kitchen | StandartNews.com

Тази събота вечер готвачите в Hell’s Kitchen България писаха рецепти на футболния терен и ги изпълняваха в кухнята. Червените загубиха мача и се впуснаха в сладка битка на живот и смърт. 

Шеф Ангелов започна дневното изпитание с игра на „познай столицата“, за да подскаже на участниците, че този път ще готвят извън всякакви граници. Предизвикателството загрубя с футболния мач, в който Сините безпощадно вкарваха дузпи на противниковия отбор с напълно несъвместими кулинарни комбинации спрямо дадената национална кухня. Разлютените Червени им отвърнаха подобаващо, но в готвенето Сините обърнаха резултата в тяхна полза с последното им попадение и изправиха жените една срещу друга в битка за оставане в ожесточеното състезание.

Захарчетата, както Валентина обича да нарича Червените си съотборници, отидоха на убийствено сладко предизвикателство, според което най-опасната храна на света е десертът. Показното на шеф Дани Спартак и богинята на късмета шеф Чилева дадоха старт на индивидуалната задача, която всички успяха да завършат навреме.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай