Неделя,

Не искат Филип Киркоров в България! Ето защо

От: Редактор -
14278
Не искат Филип Киркоров в България! Ето защо
A
A
A

Филип Киркоров вече не е желан в България и май ще преустанови визитите си тук в бъдеще. Негативизмът към руския певец е породен от привързаността му към Владимир Путин. 

Българските му фенове скочиха остро срещу него след последното му изказване и се заканиха, че ако посмее отново да се появи в България и да изнесе концерт, може да бъде улучен с някое кило домати.

А някои се заричат и на по-тежки неща, заради които Киркоров би трябвало сериозно да премисли евентуално гостуване в България. 

Той е от почитателите и защитниците на руския президент, което не се харесва на българските политици, а и на една част от нашия народ.

Неслучайно вече се подготвят протести срещу концерта на Киркоров в НДК на 3 ноември, който ще е съвместно с дует „Ритон“. Филип е много добър приятел с Катя и Здравко, но очевидно ще трябва общите им изяви да се пренесат само в Русия. 

Неотдавна Катя сподели, че е нелепо да ги намесват във войната и че нямат нищо общо с Путин. Катя категорично заяви, че със Здравко са против войната и не им е приятно да ги слагат в такива измислени скандали, чрез които някои се опитва да осуети предстоящия им концерт, пише Блиц.. 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com