Напрежение в Бъкингам. Хари със смайващо решение за Камила

Какво става

Напрежение в Бъкингам. Хари със смайващо решение за Камила | StandartNews.com

Броени часове след като светът разбра, че крал Чарлз е диагностициран с рак, по-малкият му син принц Хари се върна на Острова, за да подкрепи баща си в трудния момент. Срещата им продължи по-малко от час, след което той се върна при съпругата си в САЩ.

Впоследствие разбрахме, че двамата синове на монарха така и не са се срещнали, което не е особена изненада предвид обтегнатите им отношения. Но, оказва се, принц Хари не е имал и никакво желание да се среща с кралица Камила. И това също не се е случило.

Херцогът на Съсекс е поставил категоричното условие за срещата с баща си и то е било уважено, твърдят източници, цитирани от The Telegraph, пише lifestyle.bg. Каква точно е била причината за това негово желание не става ясно, но най-вероятно е искал да си поговорят искрено и откровено като баща и син, което няма как да се случи и в нейно присъствие.

Със сигурност принц Хари е искал да избегне и срещата очи в очи със своята доведена майка заради всички признания за нея, поместени в биографичната му книга "Резервният". Там той нарича Камила "опасна" и "злодей" и твърди, че тя го е жертвала в името на репутацията си.

Очевидно шансовете за помирение на принц Хари не само с брат му Уилям, но и с кралица Камила на този етап клонят към нула. И само времето ще покаже дали болестта на крал Чарлз или някаква друга причина ще са способни да променят тази ситуация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай