Понеделник,

Напрежение и обрати в "Ергенът", дамите вбесиха Виктор

От: Агенция Стандарт -
6667
Напрежение и обрати в "Ергенът", дамите вбесиха Виктор
A
A
A

И тази седмица „Ергенът“ продължава с два нови вълнуващи епизода в четвъртък и петък (24 и 25 март) от 21:00 ч. по bTV. Непредсказуеми обрати, подмолни игри между участничките и едно дълбоко накърнено достойнство преобръщат хода на събитията в най-романтичното телевизионно приключение в българския ефир.

В епизода в четвъртък вечер (24 март) зрителите ще станат свидетели на поредната индивидуална среща на Виктор с още една от дамите, претендентки за неговото сърце. „Ергенът“ ще заведе избраницата си на вълнуващо морско пътешествие с яхта, след което двамата ще се гмуркат и ще карат каяк. Срещата ще завърши с едно дългоочаквано признание по време на романтична вечеря на катамаран на фона на красивия средиземноморски залез.

Междувременно останалите участнички ще се изправят една срещу друга във втората „Спартакиада“, като този път ще премерят сили в игра на водна топка. Бойният хъс за победа ще превърне басейна на имението в арена на сълзи и скандали заради Виктория Капитонова и Дениз, които решават да се пошегуват с Александра и да развържат банския й. Последиците от закачката обаче ще се окажат непредсказуеми, след като хипнотерапевтката получава паник атака заради накърненото си достойнство.

Приятелството на Александра и Благовеста ще бъде изправено пред изпитание заради Венета, която решава да предупреди „Бонбонова“, че най-близкият й човек в имението я манипулира и тайно цели да я злепостави. Това неминуемо ще предизвика разцепление между двете приятелки, които досега винаги са били неразделни. Каква е причината Виктор за пръв път да напусне коктейла, дълбоко разочарован от поведението на момичетата?

В петък вечер (25 март) е време за поредната групова среща, на която ще бъдат поканени всички дами. Виктор ще задава въпроси, свързани с качествата, които търси в своята сродна душа, а задачата на момичетата ще е да се подредят във възходящ ред спрямо това колко от въпросното качество смятат, че притежават. Привидно забавна, играта ще стане повод Венета да разкаже за тежкото си детство и да разкрие най-голямата болка в живота си. В края на вечерта ще се проведе поредната „Церемония на розата“, на която Виктор ще разполага само със седем рози. С кого ще избере да се раздели първият „ерген“ на България?


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com