Наоми Кембъл направи нещо невероятно с бебето си (СНИМКА)

За първи път звездата изповяда най-съкровените си мисли

Наоми Кембъл направи нещо невероятно с бебето си (СНИМКА) | StandartNews.com

Супермоделът Наоми Кембъл, която стана майка едва миналата година - на 50-годишна възраст, направи нещо невероятно - най-после показа бебето си. Наоми се появи на корицата на британския Vogue заедно с дъщеря си. Това е първият път, когато Наоми показа лицето на дете: тя понякога публикува редки снимки на дъщеря си в Instagram, но никога не показва лицето си.

Кембъл даде специално интервю, в което направи изповед за детето си.

Щастлива съм, че детето ми обича да пътува толкова, колкото и аз – без хленчене при излитане и кацане. Тя е добро момиче: спи много добре, почти не плаче и ми казаха, че е много внимателна за възрастта си. Тя се смее много. И тя почти говори. Мисля, че може да започне да ходи, преди да пълзи. И тя вече има шест зъба, каза развълнуваната майка.

Моделът обяви появата на детето през май миналата година в своя Instagram, без да разкрива подробности, което веднага породи множество слухове. Мнозина предположиха, че Наоми е потърсила услугите на сурогатна майка, но моделът не коментира това. В интервю звездата на модния подиум разсея само слуховете за осиновено дете.

Тя не е осиновена, тя е моето биологично дете, каза Кембъл, отказвайки дори да разкрие името на дъщеря си. Тя изобщо не отвори дума кой е бащата.

Наоми запазва всички подробности за мемоарите си, които все още не е започнала да пише, съобщи западната преса.

Мога да изброя на пръстите на едната си ръка броя на хората, които знаеха, че ще имам дете. Винаги съм знаела, че един ден ще стана майка, но това е най-голямата радост, която можех да си представя, призна Кембъл.

Автор на фотосесията с Наоми и дъщеря й е модният фотограф и близък приятел на Кембъл Стивън Мейзел, когото тя познава от младежките си години.

Кембъл, която днес активно продължава кариерата си на модел и често участва в модни ревюта, разказа как се чувства на шоутата и какво се е променило в сравнение с 90-те години на миналия век.

"Все още ми харесва, но е изнервящо. Защото съм на 51 години и ходя с момичета, които са на 18! Страхотно е да съм с тези млади хора на моята възраст, но трябва да кажа, че на едно от шоутата си помислих: „Хайде, момичета! Вдигайте крака! Защо вървите толкова бавно?“. Определено чувствам, че времето ми беше по-радостно. Усмихвахме се. Трябваше да покажем своята индивидуалност.

Беше невероятно време, но работихме усилено. И колкото и тоалети да сменяхме, колкото и да се представяхме, никога не сме казвали, че сме уморени. Всички се наслаждавахме и се подкрепяхме енергията на другия. Правехме по осем шоута на ден, а вечерта ходихме да празнуваме с дизайнерите. Понякога се чудя дали моделите биха могли да са в крак с нас сега", връща времето назад Наоми.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай