Набиха здраво звезда от Биг Брадър! Уникална причина

За кой култов образ става въпрос

Набиха здраво звезда от Биг Брадър! Уникална причина | StandartNews.com

Голям цирк се е разиграл преди време с наша култова реалити звезда от шоуто Биг Брадър. 

Около Стойка Пипирудата, както е по-известна Стойка Стефанова покрай участието си в "Биг Брадър" няма начин да не се случи нещо колоритно или скандално. А случката, за която става дума сега, е повече от безумна, пише "Галерия".

Става въпрос за пътуване на родната риалити звезда в Италия, а това, което й се случва там, е потресаващо. Но пък, оказва се, и тя си го е изпросила съвсем съзнателно. Ще се хванете за главите, щом разберете причината.

 А случката, за която става дума сега, се разиграва преди няколко години в Италия.

Там нашенката е на почивка с близки приятели, но не й допада масовото отношение към българите. В полезрението й попадат няколко красиви рускини, които се наслаждават на архитектурните забележителности. Без причина Стефанова решава да ги нападне, а по-късно сама признава, че не те, а тя е била причина положението на ескалира.

"Бях си купила един спрей, така да си го имам за самозащита и реших, че мога да го използвам срещу рускините. Смятах, че ще замръзнат и ще останат парализирани в момента, в който ги напръскам, но това изобщо не се случи. Ядосаха се и ме набиха", гласяха част от откровенията й в миналото.

Суматохата, която предизвиква, печели своята публика, някои от хората търсят органите на реда. В крайна сметка истинската виновница остава без наказание, защото бива смляна от бой, пише "Галерия".

Жените от другата страна обединяват сили и започват да я налагат с шамари и ритници събарят я на земята, виждат първите драскотини по тялото й, но продължават. От битката Стойка си тръгва насинена, с повърхностни рани и охлузвания. Това е и последната физическа атака, която си позволява. До ден днешен не намира причини за избухването, пише още изданието.

С пълната противоположност на себе си от миналото се сблъсква днес, на снимачната площадка на "Клетката", където влиза в ролята на надзирател в женски затвор. В сериала, продуциран от Краси Банков, тя пази силни и арогантни затворнички, които са готови на всичко за малка облага. Сблъсква се с различни типажи, отново попада в екшън сцени, но този път - от другата страна. Изявявала в друга хитова продукция, отново излъчвана в ефира на Нова.

Партнира си с цяла плеяда от звезди като Гергана Данданова, Мартин Димитров, Жаклин Дочева и разбира се, Асен Блатечки. Със секссимвола на българското кино и театър прекарва най-много време, тъй като и двамата разгръщат своите образи зад високите бетонни стени на затвора.

Любопитна подробност е, че далеч от обектива двамата вместо съвети си разменят вицове - смешки, с които уплътняват почивките и в същото време допринасят за приповдигнатото настроение на терен.

В живота Стойка е грижовна майка и съпруга. Тя има дълга връзка с половинката си Мариан, с когото години наред правеха опити за дете, преди съдбата да ги дари с момиченце.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай