На две зодии се лепят пари, друга да не дърпа дявола за опашката

Ето какво показват звездите

На две зодии се лепят пари, друга да не дърпа дявола за опашката | StandartNews.com

ОВЕН

Началото на деня ще е благоприятно и си струва да се възползвате от това, за да приключите както на работни, така и лични задачи. Звездите са на ваша страна, а и често просто имате късмет. Много от вас ще се отзоват на поискана помощ. Възможни са парични постъпления.

ТЕЛЕЦ

Денят е чудесен за бизнес срещи, преговори или обсъждане на условията за сътрудничество. Възможно е да получите неочаквани новини, които да повлияят на плановете ви. Готови сте да поемате рискове, а вашата интуиция безпогрешно ще ви подсказва кога да бъдете по-внимателни. 

БЛИЗНАЦИ

Няма да можете да избегнете неприятни моменти в началото на деня. По това време, по-често от обикновено ще възникват разногласия. Опитайте се да овладеете емоциите и да потушите страстите. След като обстановката се успокои е възможно да се появят страхотни идеи.

РАК

Бъдете внимателни. Това е достатъчно, за да избегнете сериозни проблеми. По-добре вършете обичайните си неща. Преди да се заемете с нещо ново, опитайте се да прецените обективно силите си и помислете кой би могъл да ви помогне. Не трябва да бързате да пазарувате, ако не говорим за необходими неща.

ЛЪВ

Ден на приятни изненади и добри новини. Задачите ви са рутинни, но това няма да ви пречи да експерементирате. Може да се заемете с нови неща. Ще се справите добре с тях, ако отделите време и се опитате да се поучите от тези, които са по-опитни. Възможни са подаръци и парични приходи.

ДЕВА

Денят носи интересни идеи. Получената днес информация ще ви помогне да определите плановете си за бъдещето и да разберете върху какво трябва да се съсредоточите. Не изоставяйте задачите си, а се опитайте да довършите всичко започнато. Вечерта релаксирайте в компанията на близки хора. 

ВЕЗНИ

Денят може да е съпътстван от трудности, но те няма да развалят настроението ви или да ви попречат да постигнете целите си. Имате твърдостта да преодолеете всякакви препятствия. Често изобретателността и нестандартният поглед върху нещата ще ви помагат в това.

СКОРПИОН

Очаква ви един относително спокоен ден, през който няма да имате сериозни проблеми и работата ще ви спори. Подходящ е за делови срещи, които могат да се провеждат както в официална обстановка, така и в неформална. Неочаквани срещи със стари познати ще ви донесат приятни емоции.  

СТРЕЛЕЦ

Ще ви бъде трудно сутринта да не се вълнувате и да не се поддавате на провокации. Емоционално сте нестабилни и настроението ви често ще се променя. За много от вас това ще създава дискомфорт и ще пречи за справянето с неща, изискващи внимание. Не отказвайте предложената ви помощ. 

КОЗИРОГ

Днес е добре да не разчитате на късмета, а да се опитате да направите всичко по силите си, за да постигнете целта. Изполвайте опита и уменията си. Чрез вашата упоритост ще успеете там, където другите са се провалили. Ще има възможност да укрепите професионалната си позиция.

ВОДОЛЕЙ

Приемате сериозно всичко, което правите. Не се отказвайте от планираното, дори и ако нещо не се получи веднага. Не разчитайте на късмет, а се доверявайте на собствените си сили. Възможни са интересни предложения за работа, както и началото на дългосрочно сътрудничество. 

РИБИ

Благоприятен и ползотворен ден. Вие сте страхотни в почти всичко, с което се захванете. Възможни са необичайни срещи и запознанства, които ще се окажат полезни в професионално отношение. Трябва да внимавате във финансовите си дела. Склонни сте към разточителство, което ви създава проблеми.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай