Млада жена избяга от дома си, изнасилили я

Млада жена избяга от дома си, изнасилили я | StandartNews.com

22-годишна жена бе в неизвестност два дни и вдигна на крак полицията в Благоевград. Тя изчезнала от дома си в областния център. Върнала се сама вкъщи след 40 часа и се оплакала, че е изнасилена.

"Дъщеря ми Милена, която е инвалид I-ва степен, с умствена изостаналост, изчезна в четвъртък сутринта. Излязла е до магазина и някакъв циганин я отвлякъл в дома си в махалата. Появи се вкъщи в петък около 20,00 часа и каза, че този човек я изнасилил в гората", разказа в събота майката Наталия. Дъщеря й живеела от една година на семейни начала с момче от санданското с. Джигурово.

"Два дни с Бисер не сме мигнали, обикаляхме навсякъде да я търсим. Вечерта си дойде. Проверих й телефона и намерих снимка на мъж. Тя ми каза, че той я изнасилил. Милена е много наивна и добра, лесно се подлъгва", сподели притеснената майка.

Разказа, че ден по-рано, в сряда, дъщеря й отново изчезнала, но случайни хора я видели в благоевградския квартал „Струмско" и я отвели в Спешно – приемно отделение на МБАЛ – Благоевград. Приятелят й я прибрал.

"Дойде си тук към 03,00 часа през нощта, но не легна да спи, а запретна ръкави да пере до сутринта. След това излезе и изчезна за два дни. Гледаме с Бисер да не я пускаме да излиза сама навън. Винаги ходим тримата, но в четвъртък сутринта я изтървахме", разказа майката на Милена. Според дъщеря й мъжът, който я прибрал, се представил за музикант с има Краси. Може някой да иска да си отмъсти на Бисер и затова да е направил това с дъщеря ми, допуска майката. Тя и Милена са дали показания в полицията. Момичето често се ядосвало на близките си и тогава хуквала сама навън.

"Винаги я предупреждавам да внимава, да не спира при непознати, но тя си е такава", уверява Наталия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай