Мистерия с Ванга! Стотиците й златни бижута изчезнаха

Проговори кръщелницата й Марианна

Мистерия с Ванга! Стотиците й златни бижута изчезнаха | StandartNews.com

Мистериите около най-голямата българска пророчица – леля Ванга, не спират. Кръщелницата й Марианна Конова разкри една от тях. Стотици благодарни българи подарявали на Ванга златни накити, защото тя казвала, че имат лечебна сила. Марианна признава, че не знае къде са отишли след нейната смърт. Приживе носела само няколко от бижутата. Обожавала обаче жилетки, дори ги харесвала повече от златото, пише „Уикенд”.

Марианна се занимава с ведическа астрология от години и е готова да направи на пух и прах всеки, който се подиграе с посланията на планетите и звездите.

През последните няколко лета обаче здравословните й проблеми а я приковали за инвалидната количка, точно, както й предрекла Ванга. Тя обаче й казала и че ще оздравее и ще се захване със съвсем различно поприще.

Днес Марианна е в очакване всичко това да се случи. Кръщелницата на пророчицата не крие, че й е много мъчно, когато спекулират с нейните думи, което започнало да се случва веднага след кончината й. Категорична е, че Ванга никога не е изричала голяма част от предсказанията, които се въртят в публичното пространство, уж направени от нея.

Ванга също не бе пожалена от липсата на хармония и топли роднински отношения. Връщайки се назад в годините Марианна си спомня, че съпругът й решил да избяга в Канада и успял. Тя отишла с детето им при Ванга, за да я попита ще успее ли и тя да замине при него.

Пророчицата й казала, че не тя ще замине, а мъжът й ще се прибере, но ще се разминават като чужди. Така и станало. Често пъти й се карала заради навика да закъснява.

Споделя, че искрите между роднините на Ванга започнали да прехвърчат още на погребението й. Вероятно всеки от тях се е надявал на нещо, в т.ч. и осиновените й деца Венетка и Димитър Вълчев – бившият главен прокурор на Петрич.

Доколкото е наясно синът на Ванга – Димитър вече е пенсионер, а Венетка имала фризьорски салон, сега дъщеря й е прокурор. Често пъти усеща помощта на Ванга от Онзи свят. Има дадена от нея благословия да построи параклис и казва, че някой ден ще го направи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай