Михаела детронира Фики и поведе в "Капките"

Певицата спечели петия лайв с метъл превъплъщение

Михаела детронира Фики и поведе в "Капките" | StandartNews.com

Михаела Маринова влезе в образа на немския рок звяр Удо от култовите Accept и разтърси сцената на "Като две капки вода" с химна Balls To The Wall. Хилда Казасян и гост-журито Тончо Токмакчиев останаха изумени от превъплъщението й, а експертът по тежката музика Фънки просто се поклони пред младата певица. И тримата дадоха максималните си 10 точки на нея. Така тя не само спечели петия лайв на "Капките", но и детронира Фики и поведе във временното класиране на сезона.

Стораро младши откри вечерта със сериозното предизвикателство да се превъплъти в образа Том Джоунс и изпълни неговото хитово парче Sexbomb. Вторa на сцената излезе Милица Гладнишка, която се преобрази в барбадоското изкушение Риана и изпя парчето Umbrella. Къци Вапцаров се преобрази в образа на рок бунтарката Милена Славова и изпълни блестящо песента „Неам нерви“. Карантинираният заради Ковид Рафи се преобрази в цели 7 образа със „Сборна формация“ и песента „Страхотен ден“.  Азис влезе в образа на една секссимвола от 80-те Сандра и изпълни песента й Hi Hi Hi. Софи се преобрази в незабравимата и любима за всички българи Паша Христова, за да изпее песента, спечелила „Златен Орфей“ през 1970-а - „Една българска роза“. Поли се превъплъти във фолк дивата Камелия. 

Следващата седмица Къци ще бъде Клаус Майне от Scorpions, а Милица ще се присъедини към Jackson 5. Азис получи предизвикателство с Оги Цолов, а Рафи ще скочи в амплоато на самия Азис. Поли Генова отново ще смени стила, преминавайки към Джейсън Деруло, а Софи Маринова ще скочи в Spice Girls. Фики ще се преобрази в експресивния Роби Уилямс, а Михаела Мариноваще бъде Ваня Костова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай