Рахал и Рачков не са на себе си, какво ги сполетя

Актьорите се оказаха братя по съдба

Рахал и Рачков не са на себе си, какво ги сполетя | StandartNews.com

Тежки няколко месеца прекараха Башар Рахал и Димитър Рачков. Това е така, защото и двамата се разделиха с по-младите си половинки. По този начин се оказаха братя по съдба.

Двамата актьори изглеждаха щастливи и умиротворени до Райна и Анита, но днес са сами. Рачков, който през септември ще стане на 51 години, не коментира официално каква е причината на разлъката с блондинката Анита, която пък се ожали, че трябвало да си намери работа и квартира след края на любовта с комика.

За разлика от нея Райна, бившата на Рахал се опита да изкара раздялата лъжа, но вече за всички е ясно, че няма място в живота на Башар. За първи път тя не участва във филм, който прави Башо, както го наричат приятелите му. Досега красавицата, която има цели 13 операции на носа, се уреждаше не само като актриса, но и като продуцент в лентите като „Завръщане”, който се оказа най-гледания филм за 2019 година. В последния, който Рахал снима с Ники Илиев и Наум Шопов, който е в главната роля, за нея няма място.

За да се тешат от самотата, и двамата потънаха в работа. Рачков обикаля страната с представленията на живо на „Забраненото шоу на Димитър Рачков”. От есента пък ще го гледаме по нова с доста елементарното „С Рачков всичко е възможно”, което този сезон ще се излъчва в неделя. През лятото той снима и сериал, написан от майката на сина му, а изпълнителен продуцент на 12-серийната комедия е продуцентска компания „Дрийм тийм“ на Евтим Милошев, който живее с Христина и има един син от нея-Петър, припомня "Минаха години".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай