Лили Иванова извади уникални снимки

Те са от фестивала в Чили през

Лили Иванова извади уникални снимки | StandartNews.com

Лили Иванова намери уникални снимки от фестивала в Чили, заради който я подмладяват с 3 г.

Естрадната прима ги публикува в социалните мрежи, за да зарадва почитателите си, които са слушали легенди за това й участие, но сега за пръв път могат да видят кадри от него, пише Монитор.

 Нейният трети съпруг Янчо Таков преди години разкри в интервю, че лично той й е направил паспорт с ново ЕГН, за да може да участва на музикалния форум във Виня дел Мар в Чили. Поводът за това е условието на фестивала за възрастта на участниците, която нашата Лили вече била преминала.

Актуалният й мъж е син на втория човек в държавата – Пеко Таков е заместник на Тодор Живков в Държавния съвет и с едно набиране на петолъчката (митичната телефонна централа, по която величията от соцвластта разговаряха помежду си) може да уреди въпроса.

Лили и Янчо се женят три дни преди да заминат за Чили и това е идеален повод при изваждането на новия й паспорт, където освен да впишат съпруг №3 в него, да я подмладят

Така младоженците заминават да съчетаят медения си месец с участието на булката в музикалния фестивал. Тя се появява на сцената не в конкурсната програма, а в рамките на рециталните програми, в които участва и Хулио Иглесиас, дебютирал 4 г. по-рано именно във Виня дел Мар и станал звезда.

Лили е първата българска изпълнителка, участвала в конкурса, създаден през 1950 г..Нейното участие е през 1973 година.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай