Лена пусна снимка. Всички питат за сватбата

Дясната ръка на Кирил Петков пак прикова погледите към себе си

Лена пусна снимка. Всички питат за сватбата | StandartNews.com

Лена Бориславова определено знае как да привлича погледите към себе си. Всички питат кога ще е сватбата й с бившия зам.-шеф на парламента Мирослав Иванов, от когото чака дете.

Лена пусна в социалните мрежи снимка от подредени за сватбено тържество в гората маси и мрежата завря от въпроси дали това е кадър от тайната им сватба с Миро.

Оказа се, че Лена и Миро са били само гости на празненство, провело се край Севлиево, пише „Ретро”.

Бъдещата майка Лена, която е бременна в шестия месец, сподели снимка от събитието, без обаче да прави повече уточнения. Кадърът, показващ сватбените маси, отрупани с украса, веднага събуди интереса на нейните последователи в социалните мрежи, които започнаха да ѝ честитят щастливото събитие.

Въпреки че не Лена е била булката, тя предпочете да не отвръща на честитките по никакъв начин и запази мълчание. Всъщност двамата с годеника ѝ Мирослав са присъствали на церемония по сключване на брак на тяхна дългогодишна приятелка, която се занимавала с търговия с вина. Тържеството се провело в горска резиденция, намираща се в сърцето на Стара планина, в близост до Севлиево.

Мястото в последните години е изключително популярно сред младоженците заради атрактивната обстановка и възможността за ритуал и празненство под открито небе, насред райска градина и с изглед към планината. Очевидно Лена се е впечатлила и от декорацията, и от организацията на събитието и не е изключено двамата с Мирослав да решат да заимстват идеята от своята приятелка и също да се врекат един на друг във вечна вярност именно в Севлиевския Балкан.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай