Легенда на БНТ живее в неприлично охолство

Инна Симеонова дори си има конна база

Легенда на БНТ живее в неприлично охолство | StandartNews.com

Инна Симеонова, една от емблемите на БНТ, не попада под щампата „беден журналист“, защото е милионерка. Тв звездата обаче не крие огорчението си, че националната телевизия рядко се сеща за нея и отдавна тя не чувства „Сан Стефано“ 29 като свой втори дом, пише "Ретро".

За разлика от други тв дейци, режисьори и оператори, които мизерстват и тънат в бедност, говорителката е ударила джакпот в личен план и води живот на милионерска съпруга.

Тя е омъжена за бизнесмена Красимир Кръстев, от когото има две вече големи дъщери – Инес и Красина. От края на 90-те години бившата тв дикторка не работи на заплата, тъй като мъжът ѝ подсигурил ежедневие на царица.

За да не скучае, той сбъднал една от мечтите ѝ и инвестирал огромна сума пари в нейна частна конна база – скъпо удоволствие, което дори мнозина аристократи по света не могат да си позволят.

Когато не се занимава с конната си база, говорителката пътешества по света като истинска милионерска съпруга. Любимата им дестинация с мъжа ѝ е Тайланд, където отсядали в един от най-луксозните хотели на острова.

Въпреки че Инна е прехвърлила 60-те, продължава да изглежда като холивудска звезда. Тв говорителката от златната ера на БНТ отрича да си е правила каквито и да било подобрения по лицето и тялото.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай