Къци Вапцаров смъква гащите на "Рамщайн"

За старта на "Капките" актьорът ще се прави на Тил Линдеман

Къци Вапцаров смъква гащите на "Рамщайн" | StandartNews.com

В обувките на Тил Линдеман, фронтмена на Rammstein, ще влезе Къци Вапцаров в първия лайф на „Като две капки вода“. Новият сезон на формата, в който участват само звезди от предишните осем издания, тръгва в ефира на Нова телевизия от 22 февруари. Водещият на „Риск печели, риск губи“ отдавна е доказал, че може да пее всичко. Къци, който е актьор и още писател, открай време си пада по по-твърдия рок. „Той има артистичен глас, който не е толкова дрезгав, но има и подобни моменти. Мечтая да представя поне няколко песни на Rammstein. Любима група с уникален стил“, обясни Вапцаров пред Нова.

Една от коронните фрази на Линдеман е "След като веднъж смъкнеш гащите си, хората след това няма да са твърде изненадани". Музикантът има и свой бранд за секс играчки, като повечето са с дизайн на микрофон. Тил и колегите му от Rammstein са известни с крайните си изяви и със зрелищни пиротехнически изпълнения.  

Михаела Маринова, която също ще се завърне в "Капките", сподели, че ще дефилира в токчетата на Бони Тейлър за първото си излизане на сцената на шоуто. „Много я обичам, има много хубав дрезглав глас, който за мен ще е предизвикателство. Избрах я, защото ми въздейства“, категорична е Маринова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай