Къци спечели "Капките" със стриптийз

Шоуто отбеляза Деня на жената с впечатляващи женски образи

Къци спечели "Капките" със стриптийз | StandartNews.com

Къци Вапцаров шокира, изуми и изби рибата в новия епизод на "Като две капки вода". Актьорът се превъплъти майсторски в световната звезда Майли Сайръс в изпълнение на големия й хит "Wrecking Ball" и триумфира, за първи път в новия сезон, полугол по дупе.

„Чувствам, че вече загрях за шоуто!“, заяви Къци, който надскочи всички очаквания. Фънки остана без думи и просто стана и поздрави Вапцаров на крака. Специален гост в журито бе Марта Вачкова, която замени Юлиан Вергов.

„След 5 години през изминалата вечер приключихме снимките на „Откраднат живот“. Няма по-добро отпразнуване от това да бъда днес в „Като две капки вода“, сподели актрисата. 

Всички участници, без Поли Генова, дадоха своите 5 точки на Къци Вапцаров. Самите Поли и Къци уважиха Милица. Фънки даде десетте си точки на Михаела за тройното й преобразяване, а Хилда и Марта - на Къци. До този момент Къци и Михаела бяха с равен резултат - по 27 точки. Зрителите осигуриха предимство на Михаела, но за кратко - менторите циментираха победата на Къци. 

Фики все още обаче е недостижим и води временното класирание. Азис засега е последен.

Следващата седмица Поли Генова ще бъде Майкъл Джексън, а Рафи ще влезе в дълбоките води на музиката с ария на Андреа Бочели. Азис ще влезе в образа на Мариус Куркински, А Софи Маринова отново ще запее на английски заради Стинг. Фики ще се изправи пред нов женски образ и хореография, за имитацията на Бионсе, а Михаела Маринова ще изпробва африканските ритми с Master KG. Милица Гладнишка ще се преобрази в красавицата Никол Шерцингер, а Къци ще се доближи до творчеството на Аспарух Лешников.

Нови предизикателства и впечатляващи женски образи заредиха третата вечер на имитациите в „Като две капки вода“. Михаела Маринова откри вечерта с безпрецедентното предизвикателство да се превъплъти в три различни образа с парчето на Джеси Джей, Ариана Гранде и Ники Минаж „Bang Bang“. "Фен съм на Ариана Гранде. Задачата е много трудна. Никога не съм рапирала и малко се притеснявам. Ще се постарая да се получат добре и трите", споделя тя. Михаела впечатли журито и дори получи поклон от Фънки.

Второто преобразяване бе на Рафи с песента на Hot Chocolate „You Sexy Thing“ „Много съм щастлив от образа, който ми се падна. Малките детайли ще бъдат най-голямото предизвикателство тази седмица. Да бъдеш диско-легенда е доста трудна задача!", категоричен бе той. „Едно е да харесваш Hot Chocolate, а друго е да ги имитираш.Моят фалцет е доста различен от дрезвгавината на Ерол Браун. Малките детайли са голямото предизвикателство тази седмица“, добави той и показа танц и ниво в образа на диско легендата.

Трета на сцената на шоуто с рокля от представлението „Маркиз Дьо Сад“ излезе Софи Маринова, която се преобрази в Нети и изпълни парчето „Спящата красавица“. „Нети е като принцеса в този клип. Пее толкова нежно и красиво. Самата песен изисква финес и грация в движенията и изобщо не е лесна. Тоновете са много интересни. Звучи като опера.“

Водачът на временното класиране Фики влезе в образа на Чъби Чекър с хитовото парче „The Twist“. „Доста тежко и натоварващо за гласовия апарат. Това е може би един от най-трудните образи до момента. Гласът му е много мощен. Ще трябва и да танцувам като него. Туистът е готин, мисля, че ще се справя“, твърди той.

Следваща на сцената излезе Милица, която се превъплъти в образа на Гюрга Пинджурова и изпя песента й „Омиле ми, Ягодо“. „Интересно и вълнуващо е, когато трябва да се преобразиш в образа на една легенда“, категорична бе тя.

Следващото звездно преобразяване бе на Азис, който изпълни парчето„Step by Step“ на бандата New Kids On The Block. „Мекият, фин, деликатен тембър няма да ме затрудни. Само танците ще ме поизпотят – те не са ми сила. Не всеки циганин може да танцува…“, сподели той. Журито единодушно заяви, че това бе най-доброто представяне на краля на поп фолка досега в сезона.

Дара се оказа труден образ за следващия изпълнител в шоуто тази вечер. Поли Генова изпя парчето „Ai Ai“, но според журито подходът й към песента не е бил съвсем точен. „Тя има много характерно поемане на въздуха. Моят емоционалност е коренно различно“, категорична бе тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай