Край! Култов актьор произнесе присъда

Какво е решил Калин Врачански

Край! Култов актьор произнесе присъда | StandartNews.com

Калин Врачански отдавна се води, че има страх от обвързване. Той прехвърли 40-те, а все още не е имал истински сериозна връзка.

Актьорът иска да има деца един ден, но тази му мечта все повече се отдалечава, виждайки какви жени са българките.

Като представителна извадка са тези от „Ергенът“. Повечето от тях са на изключително ниско интелектуално ниво, а дори и не са красиви външно.

Звездата от „Стъклен дом“ се стреснал от Габи и Елисавета визуално. Както е известно, първата е заприличала на мумия след множество хирургически интервенции. За втората пък усилено се говори, че е бивш мъж.

Досадното поведение на Елена, злобните подмятания на Валерия и постоянното „дуднене“ на Пам напълно отчаяли Калин, че има жена, за която може да се венчае.

Освен това той бил шокиран и от физическата агресия в риалитито. 19-годишната Теодора хвана грубо за косата танцьорката Мони още в първите епизоди и едва не я преби.

Калин Врачански е заклет ерген и май ще си остане такъв. Интересно щеше да бъде, ако той беше поканен за ролята на Ергенът. Най-вероятно нямаше да може да сдържи отвращението си, но и едва ли би приел подобна роля, пише Клюки.бг..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай