Хороскопът: Стрелецът с шансове за успех, девите с безупречен ден

Променливи успехи в работата за всички зодии днес

Хороскопът: Стрелецът с шансове за успех, девите с безупречен ден | StandartNews.com

ОВЕН

Единствената възможна алтернатива за вашите успешни действия днес е да се възползвате от всички сили и умения, за да постигнете безпрепятствено своите цели и стремежи. Засиленото чувство за дом и семейство ще бъде мощен двигател за действията ви.

ТЕЛЕЦ

Контролирайте своите реакции, действия и начини на мислене днес и не постъпвайте лекомислено и безотговорно, особено на работното си място, защото днес ще си причините неприятности. Постарайте се да решавате въпросите, с които днес ще се заемете, в условията на разбирателство.

БЛИЗНАЦИ

Особено добър ден, който вероятно ще бъде начало на нови занимания или професионална ангажираност. За вас те са свързани с ново финансово самочувствие, но не във всички случаи ще бъдете доволни от предоставената възможност.

РАК

Притеснени и доста подозрителни са днес родените под Рак към всичко, което става около тях. Причини за притеснения има винаги, но конкретно за вас сега те са свързани с дома и работата. Днес денят за някои от Рак е свързан с успешно пътуване.

ЛЪВ

Преди да се заловите за обичайните си дела или за каквато и да е работа днес, трябва да си изясните плановете и стремежите и едва тогава да избирате пътя за действие. В противен случай рискувате да се движите в обстановка на дезориентация и макар активни, в много случаи усилията ви ще бъдат безполезни.

ДЕВА

Гняв и превъзбуденост характеризират Девите в петък. Най-често причина за гнева ви се явяват неуспехи в деловата или финансовата дейност. В случая става дума за неприятна финансова развръзка, която някои от вас ще преживеят болезнено. Служебният ви ден е безупречен и позволява свобода на действие.

ВЕЗНИ

Петък е прекрасен ден, в който някои ще пропуснат да реализират предложените им възможности и ще потънат в сянката на лошото си настроение. Причините за това се ограничават в рамките на службата, където ще възникнат конфликти. По всяка вероятност “делите” параметъра на влияние.

СКОРПИОН

Много от вас изпитват задоволство сега от постигнатия успех, постиженията ви ще бъдат трайни. Петък има огромно значение за вас, защото е възлов момент в социалната и професионалната дейност и развитието ви. Ще имате контакти с хора, които ще изразят желание за близко сътрудничество с вас.

СТРЕЛЕЦ

Днес у някои от вас ще възникне колебание на какво да отдадат предпочитанията си – на делова активност или на любов. И в двете насоки имат еднакви шансове за успех. Повече от огнените Стрелци ще предпочетат личното си удоволствие. Не пренебрегвайте служебните си ангажименти, това ви поведение ще има отрицателен отзвук. Неприятното днес е вероятна свада с приятели.

КОЗИРОГ

Успешен петък за Козирог, но не е лишен от неприятности и нечий опит да ви навреди, с които бързо и лесно ще се справите. Правилни са действията, които ще предприемете днес, и постиженията ви са гарантирани още сега – става дума за деловата и професионалната страна на вашето ежедневие.

ВОДОЛЕЙ

Решите ли да сте активни, нищо не е в състояние да ви спре, независимо с какви трудности трябва да се преборите. Много действено ще протекат вашите делови контакти днес, чиято разновидност се простира от преговори и споразумения до подписване на договори, придвижване на изостанала работа и т.н. Ще ви ангажират с допълнителна работа, ще се справите с малки затруднения.

РИБИ

Добър ден за развитието на делата ви, но при някои от вашия знак напрежението ще бъде голямо и се свързва предимно с парични операции. Най-голяма сполука ще имате, ако действате съвместно с приятели. Денят е успешен за преговори във връзка с увеличаване на заплащането ви и нови отговорности. В правото сте да получите одобрение от началниците.

Източник: Struma.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай