Хепи Ванче като дете продавала кебапчета

Помагах на един съсед, който ми даваше по 8 лева на ден, разказва победителката от "Фермата"

Хепи Ванче като дете продавала кебапчета | StandartNews.com

Фото bTV

Хепи Ванче спечели "Фермата" и голямата награда от 100 хиляди лева. Мечтата на морската стюардеса сега е да си купи апартамент и да се установи да живее у нас. Заради работата си, тя годишно е прекарвала не повече от 2 месеца със семейството си. "Все още живея с родителите си. С това "стара мома" направо ме съсипаха! Искам да остана в България и да съм самостоятелна", разказа тя в ефира на bTV за бъдещите си планове. 

Ваня е решила е да приключи с плаването, за да се установи на едно място и да се задоми: "Няма как да създадеш семейство, ако постоянно си навсякъде, но не и в къщи". Оказва се обаче, че Петър, с когото се сближи във "Фермата", не е нейният човек за това. Признава, че не е била влюбена в него, но все пак е изпитвала силни симпатии: "С него говорихме на един и същ език. Но в един момент явно станах по-мрънкаща и досадна и му дотегнах. И така стана семейният скандал. Но мисля, че това ми донесе позитиви, защото се отделих и си играех играта." Споделя, че е била разочарована от близостта, която Даяна установи с Петър, защото според нея приятелите не правят така: "Но не мога да съдя никой и никой не е длъжен да се съобразява с мен. Започнах да обръщам повече внимание на кучетата и овцете и така". Все пак успява да запази и доста добри приятелства от предаването. Активно си общува с Ангел, Мария, Дана и чичо Митко.

За борбата си във "Фермата" Ваня споделя: "За мен всички хора вътре си бяха добри, но всеки си имаше различна стратегия. Аз просто си живеех емоциите. Моята стратегия беше да нямам стратегия". Тя разкри, че майка й била убедена, че тя ще спечели: "Още като влизаше, тя каза: "Аз ще съм победител". Може би е било някакво предчувствие. Тя наистина нямаше стратегия, но и ние не й се месим. От 11-годишна е самостятелна." 

Като дете, Ванчето често оставала сама. Майка й работела в Кувейт, а баща й давал смени. "Тогава аз правех това, което смятах за най-добро. Когато баща ми беше нощна смяна, вадех тефтера с рецепти на мама и готвех. Помагах и на един съсед и продавах кебапчета и кюфтета. Даваше ми по 8 лв. на ден. Спестявах ги. На 18 кандидатсвах да уча в чужбина и така попаднах в Германия. Учила съм мениджмънт на околната среда. С допълнителните работи, които правех - като сервитьорка на бургери например, изкарвах повече пари, отколкото майка ми като рехабилитатор", разказа шампионката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай