Понеделник,

Хепи Ванче изплю камъчето за "Фермата"

От: Агенция Стандарт -
31705
Хепи Ванче изплю камъчето за "Фермата"
A
A
A

Седмият сезон на риалити предаването „Фермата“ – „Време за пробуждане“ навлиза в решаващ етап. Сблъсъкът на разбирания за живота и отношенията между хората провокират личностни конфликти, както и разделение на лагери между участниците. Миналогодишният победител Ваня Илиева – Хепи Ванче, коментира събитията така: „И ми е много мъчно, че тези хора се разделиха по този начин“.

Пътешественичката споделя, че и във „Фермата 6“ е имало участници, които не са се харесвали един друг, но не се е стигнало до крайности като разделение на враждуващи лагери.

Въпреки че не е фен на стратегиите, Хепи Ванче е на мнение, че всеки сам решава как да играе. Но не трябва стратегията да включва личностни нападки и обиди. „Идеята е, играейки играта, да не навлизаш прекалено много в личното пространство на другия“, добавя още тя.

В социалната мрежа Инстаграм Ваня отделя време всяка седмица да коментира случващото се във формата, както и да отговаря на въпросите на своите последователи.

Заявява, че според нейните наблюдения във „Фермата 7“ има много интересни участници, но има и такива, които „въобще и не разбираш, че са вътре, и каква им е целта“.

За свои фаворити в настоящия сезон тя посочи четири имена – Лора, Любо, Пламен и Кирил, като се мотивира така: „Много харесвам Лорчето, защото мисля, че тя хем е силничка, хем такава добричка към всички, загрижена е, не влиза в разправии. Любо също ми харесва и смятам, че той има шансове да стигне до финала. До момента това, което Пламен показва, също по някакъв начин не ми е станал неприятен. Харесва ми – той е един такъв спокоен, уравновесен. Много готино, спокойно говори. Мисля, че и Киро е много интересна личност вътре“.

Във „Фермата“ се появи и романтична сюжетна линия. Има ли място любовта в предаване за традиции и ценности – този въпрос разедини феновете на формата.

По тази тема Ваня споделя от личен опит, че „сценарий няма“, защото „Няма как да направиш сценарий за нещо такова. Ти може да имаш някакви предположения… Те имат някакви очаквания, обаче нищо не е по сценарий“.

Коментира още, че развитието на любовни взаимоотношения, въпреки камерите, е нещо нормално: „И там, както казвам, емоциите и динамиката са на толкова по-интензивно ниво, че там за един ден могат да се случат толкова много неща, колкото навън за една седмица. И в крайна сметка ти си изолиран. Това са млади, красиви хора, напълно нормално е да се случват тези неща“.

Съветите, които Ваня дава на останалите участници, са два: „Тази емоция да я изживеят наистина на макс, да спрат да се карат, да спрат да търсят под вола теле за абсолютни глупости, да се заяждат. Наистина, както песента с лимоните, да намират положителното нещо. И второ, като ходят на тази арена, да вземат да ходят с хъс на нея“.

Самата тя много се е страхувала от арената миналата година, но колкото по-често се е изправяла на двубои, толкова повече е осъзнала, че арената я прави по-силна: „Тази арена те връща обратно в играта!“.

Любопитен въпрос е дали някой от настоящите участници ще успее да подобри или поне да изравни рекорда на Ваня – да отстрани 4-ма от съфермерите си. По тази тема тя казва, че й е добре да е рекордьорка и се надява това да не се случи. Но изравняването на това постижение е напълно възможно, защото тази седмица Ваня от настоящия сезон е на трети дуел – нещо, което водещият и продуцент Андрей Арнаудов наскоро определи като „дежа вю“.

Миналогодишата победителка сподели, че е възхитена от енергията на отец Кирил и неговите религиозни беседи, както и от обичаите, които представят участниците във формата.

На въпроса „Ако днес снимахме визитката ти за „Фермата“, какво би казала за себе си?“ Хепи Ванче отговаря следното: „Много интересен въпрос. Същото, предполагам. Само че тогава, може би, нямаше да коментирам този господин,  дето ми е разбил сърцето…“.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com