Касиел ноа Ашер: Аман от лицемери

Актрисата избухна против най-новите противоепидемични мерки

Касиел ноа Ашер: Аман от лицемери | StandartNews.com

Касиел ноа Ашер избухна в социалните мрежи. Популярната актриса и режисьор изля гнева си във Фейсбук, провокирана от най-новите противоепидемични мерки за сигурност. Тя обаче шокира последователите си със своята изповед.

"Ако се въведе Извънредно положение, аз за втори път ще остана без доходи тази година. Тъй като съм артист на свободна практика - нямам право и на държавни помощи. Така че, уважаеми защитници на локдауни, карантини, и всякви изолации - ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ да отделите от явно високите си, постоянни доходи, вероятни ренти и печалби от тотото - скромна сума за мен и моя живот нали? До колкото си спомням по християнски имаше някаква приказка за двете ризи... Та МОЛЯ и ОЧАКВАМ втората ви, ненужна “риза„... Така де, нали аз оставайки без работа и бъдеще, но с трайно празен хладилник - пазя Вашият Живот?!!! Инфо на лични за банковата ми сметка. Покорно благодаря!

П.С. Съвсем сериозна съм - първо!

Второ: ревящи емотикони няма да ме нахранят - предпочитам кеш в зелено.

И трето - ако не бях вече на 49г. внимателно бих обмислила възможността да направя кариера в проституцията, но уви...

Последно: Всякакви лицемери да не припарват до стената ми с вайкания от рода: Господ да ти е на помощ, щото аз на живо ще ги разпоря и ще ги обеся на червата им, та да се приключи тая мъка без ковид. Капиш?", написа актрисата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай