Карамазов със силни думи за "Сървайвър". Какво обеща?

Изключително интересен сезон с невероятни личности като участници,заяви водещият

Карамазов със силни думи за "Сървайвър". Какво обеща? | StandartNews.com

Владо Карамазов се похвали за поредното си фотографско постижение. Той е спечелил голямата награда на конкурса Voyage Travel Awards. Интересното е, че го е постигнал, докато снима новия сезон на "Сървайвър". За успеха си разкри самият актьор в социалните мрежи.

"Спечелих отново награда, голяма и много специална. Лятото на 2021 беше едно от най-хубавите за мен. Беше такова, защото за първи път се смесиха в абсолютна симбиоза моята професия и фотографията. Бях във Филипините и отново, след много време, бях водещ на най-голямото и мащабно риалити в света - Сървайвър. Но този път с мен беше и фотографът Карамазов с цялата си техника. Половината ден бях водещ, другата половина фотограф. Изключително интересен сезон на Сървайвър с невероятни личности като участници (много скоро ще станете свидетели на това) и изключително интересен живот на местните хора, странен и далечен. Всеки ден сетивата ми попиваха много гледки, моменти, преживявания... Трупах снимки и запечатвах живота на местните, които без проблеми ме допускаха в него.

Конкурсът, който спечелих, се казва Voyage Travel Awards - част от голямата група Фармани, включваща 4 от най-големите фотографски състезания. Спечелих голямата награда Тhe Grand Prize Winner. Спечелих всичко това с пет кадъра от живота на Филипинците. Това са пет момента от моето лято. Да ви кажа няма по-хубаво от това да харесваш работата си, да откриеш нещата, които те радват и някак да реализираш неща, които си смятал, че просто няма как да се случат. Освен паричната награда, спечелих и статуетката на наградите. Тежи 5 кг. Сървайвър много скоро ще започне по bTV и ще се насладите на този рай, в който живяхме", пише Карамазов в Инстаграм.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай