Камен Во проговори! Каза истината за Слави

Изненадващо откровено интеврю на Воденичаров

Камен Во проговори! Каза истината за Слави | StandartNews.com

Доста интересно разкритие за едни взаимоотношения между много популярни личности. Това бе направено изненадващо от единия от тях.

Водещият в телевизия "7/8" Камен Воденичаров наскоро бе неочаквано откровен за дългогодишното си познанство със Слави Трифонов - тема, за която принципно не говори, камо ли в детайли.

В скорошно интервю за You Tube обаче, Камен Во развърза езика, а историите, които сподели, се оказаха достатъчно интересни, за да предизвикат истинска вълна от реакции в мрежата.

"Изведнъж се хванахме с по три дини под една мишница, беше ясно и въпрос на време, че трябва да направим избор, какво точно накъде да се развиваме и да правим. В крайна сметка избора ни мина през раздяла. Тя една раздяла, затова е толкова болезнена, затова е толкова нелепа, защото тя води след себе си овличане не само на екипа, но и на настроението на хората.

Това е, както да речем, аз наскоро някакво интервю дадох за моя любим футболен клуб Левски, този скандал, който стана в ръководството на клуба, на мен много ми напомня на нашия скандал със Слави на времето. Какво да се прави, накъде да се ходи, не това, не ти ли ще ми кажеш, аз ще ти кажа, дъра, дъра.

В един момент, стигайки до тотален и брутален спор, късането на котката, както казваше Любен Дилов тогава, независимо от това, че ние бяхме съдружници, нали тогава нашата обща продуцентска компания се казваше "Три води" – Трифонов, Дилов и Воденичаров и тогава, за съжаление, се случи така, скъсахме котката наистина и това доведе до раздяла на екипа.

Ти влезеш ли в този порочен кръг, тръгнеш ли към раздяла или към такова брутално дърпане, ти извършваш всички простотии, които ги пише по книгите и в учебниците. Баланса се намери в това и в особено след "Хъшове", след като ги поканиха колегите, да правят bTV – "Вечерното шоу на Слави", тогава някак си се получи баланса, ние останахме в БНТ продължихме още няколко години да правим "Каналето" заедно с Тончо, Мартина, с част от операторите, сценаристите и бенда останаха заедно със Слави, те разбира се имаха много сигурни и ясен контракт напрактика с bTV, много дълъг и сигурен хоризонт напред им даваше този договор.

Слави пък намери и Краси Радков, намери Любо Нейков, Руслан, много талантливи и готини колеги.

Тоест и Слави имаше самостоятелно вечерно шоу и "Ку-ку бенд“ направиха прекрасни албуми и песни, аз заедно с моите колеги, сега вече нови намерени и създадени на ново направихме музикална телевизия, направиха си театъра, ние си направихме театъра, песните ги има, единствения проблем е, че ние не можахме, да измислим формула и затова не бяхме подготовени, как това нещо, да го направим заедно.

Рецептата е знаем и в крайна сметка, рецептата, матрицата, аз и до ден днешен като съм в "7/8“ и видя сценария, видя сценарния ред и се сещам за първите години, защото всъщност той остава такъв, вече 30 години независимо, че ние сме го ползвали заедно и по отделно. "Шоуто на канала“, телевизия "MM“, всички производни на тази, на първата супа, на първото яйце, което се е родило и изградено между нас, то си продължава да съществува. За логото отгоре на сценария, това е идея на сценаристите.

Знаеш, че може би при музикантите са си винаги, ето всеки сам юнак на коня, но пък ето те възприеха един по-скоро театрален маниер. Това е богатството на взаимодействието и на работа на различни хора в един екип, когато си вярвате, когато знаете, че вървите в една посока, постепенно изграждате и начин на общуване, начин на комуникация", разказва водещият Камен Воденичаров.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай