Четвъртък,

Как да си върнете гаджето отново

От: Редактор -
Как да си върнете гаджето отново
A
A
A

Момичето, с което сте излизали, иска да се разделите. Тя вече няма чувства, не иска да бъде с вас, въпреки че няма друг мъж в живота си. Вие обаче я обичате и искате да сте с нея. Питате се: Настъпил ли е краят? Трябва ли да приема, че никога вече няма да бъдем заедно?

За щастие, не! Това, което трябва да запомните за чувствата и привличането е, че те не са постоянна величина. С времето се променят. Претърпяват възходи и падения. И всичко това зависи от действията, които предприемате. Не се депресирайте, не давете мъката в алкохола. А прочетете редовете по-долу.

Забавлявайте се заедно

Ако сте в една компания и контактувате, дори след раздялата, фокусирайте се върху забавлението. То е най-важното нещо в момент, в който искате да си върнете нейната обич. Не започвайте разговор за отношенията ви. Не бъдете сериозни и не очаквайте нищо. Просто се забавлявайте, така, както в началото на отношенията си.

Приемете, че връзката ви е приключила

След като вече сте разделени, най-добре е да приемете, че старата ви връзка е достигнала своя край. Но това не означава край наистина. Това означава, че започвате да градите нещо ново и може би по-силно от преди. Така че, преди да достигнете до момента, в който искате да си върнете бившата, приемете, че връзката ви може да е приключила и е време да се фокусирайте върху създаването на нова. Ревността винаги е била водеща при жените, старата любов нищо чудно да поиска отново да сте с нея. Тогава ще му мислите за избора.

Открийте грешките си и ги поправете

Фактът, че сте се разделили показва, че нещо във връзката ви не е било както трябва. И не търсете вината само в нея. Открийте вашите грешки. Ако искате да си върнете бившата, важно е да поправите онова, което я е ядосвало или наранявало. Осъзнайте грешките си и се постарайте да ги поправите. Така ще й покажете, че наистина има промяна и си заслужава да ви обърне отново внимание. Дори и да не го направи, промяната със сигурност ще ви помогне за нова връзка.

 


 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички