Изненада! Това ли е новото гадже на Рачков

Влюбен ли е отново актьорът

Изненада! Това ли е новото гадже на Рачков | StandartNews.com

Влюбен ли е отново Димитър Рачков? Това се питат феновете му, след като се появиха слухове, че актьорът е в нова връзка.

Според последните клюки софиянката Камелия Андонова е пленила сърцето на водещия на "Като две капки вода" и негови близки твърдят, че двамата вече са двойка, пише столичен всекидневник.

Красивата 35-годишна мацка и Рачков миналия уикенд са забелязани да си разменят нежности, целувки и прегръдки в Лозенец. Камелия от няколко години прекарва летата там, а по професия е сладкар. Миналата година кръшната мадама откри сладкарница в центъра на "Лозенец", в която предлага собствени захарни изкушения. Иначе има собствен сладкарски цех в София.

Познанството на Димитър Рачков с Андонова обаче датира от предаването "Като две капки вода", където хубавицата последния сезон се е занимавала със стайлинга.

Андонова е познато лице на зрителите на Нова с участието си в "Сладкото състезание - Bake off", което се излъчи през 2016 г. Тогава тя е работила в банка.

През свободното си време знойната мацка тренира бокс и всяка сутрин прави кросове на морето.

"Най-сетне Митко си намери жена като за него - и на възраст, и като умения, не е чудно, че е влюбен", радват се приятелите на чаровния водещ.

Според тях комикът отдавна не е бил толкова усмихнат и позитивен. Шегувал се, че винаги си е мечтал жена му да може да готви поне колкото майка му и да прави сладкиши, които обожава. Сега явно удари джакпота!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай